De Big Data Expo 2018 – mis het niet!

Big Data Expo 2018

Binnenkort vindt weer het #1 Big Data evenement van de Benelux plaatst: de Big Data Expo. Dit is hét event waar vraag en aanbod uit de Big Datasector elkaar ontmoeten. Voor degenen die werken met Big Data, voor bedrijven die op zoek zijn naar Big Data-professionals en voor iedereen die simpelweg geïnteresseerd is in de mogelijkheden van Big Data is dit the place to be.

Wat is het?

Dit jaar vindt alweer de 4e editie plaats van het event en het belooft nog groter en drukker te worden dan de voorgaande jaren. Met maar liefst 85 exposanten, 100 lezingen en een verwacht bezoekersaantal van over de 5000 kan het bijna niet anders dan dat de Big Data Expo ook dit jaar weer een groot succes gaat worden.

De focus van het event ligt op het inzetten en laten renderen van Big Data. De exposanten en sprekers die op het evenement aanwezig zijn kunnen hier dan ook diepgaande informatie over bieden. Zij kennen alle ins en outs wat betreft het toepassen van Big Data en het creëren van inzicht en waarde.

Waarom moet ik het bezoeken?

Met sprekers vanuit organisaties als Booking.com, Picnic, en Uber is er aan inspirerende experts geen gebrek. Of je nou al bekend bent in de wereld van Big Data en meer wil weten over de nieuwste trends, of er nog niet zoveel vanaf weet maar juist wil ontdekken wat Big Data jou zou kunnen bieden. Het doel van het evenement is dat alle bezoekers de Expo verlaten met méér kennis over Big Data dan dat ze hadden toen ze binnenkwamen. Daarbij is het ook de bedoeling dat ze voldoende handvatten hebben gekregen om verder te komen.

Daarnaast is het event natuurlijk de perfecte gelegenheid om te netwerken. Je ontmoet diverse Big Data- organisaties en –professionals die hun ideeën over Big Data met je kunnen delen. Wie weet ontstaat er wel een toekomstige samenwerking.

Mis het niet

Het evenement vindt plaats op 19 en 20 september op de jaarbeurs in Utrecht. Wil jij je kennis over Big Data ontwikkelen, alles weten over de meest innovatieve Data oplossingen en belangrijke contacten leggen? Mis het dan niet!

Vond je dit artikel leuk? Geef Ilse van der Wal een applausje.

Laat zien wat je van dit artikel vond, dit geeft motivatie om meer van zulke artikelen als deze te schrijven.