Finance vacatures moeilijk in te vullen

Categorie: Personeel werven
jouw-finance-vacature-plaatsen

Op dit moment is er volop vraag naar Finance-specialisten; de markt barst van de vacatures! Van onze klanten kregen de consultants van JouwICTvacature dan ook steeds vaker de vraag of wij ze kunnen helpen bij het vullen van de Finance vacatures. Tot nu toe konden wij daar geen gehoor aan geven, vanaf nu wel—JouwICTvacature gaat namelijk uitbreiden met JouwFinanceVacature.

Finance vacatures moeilijk te vervullen - Plaats je Finance vacature op JouwFinanceVacature

Vacatures voor Finance-specialisten zijn nog steeds moeilijk in te vullen, zo blijkt onder andere uit onderzoek van het UWV. Voor werkgevers is het vooral lastig om de juiste mensen te vinden voor vacatures in het hogere segment. Dit zijn bijvoorbeeld vacatures voor accountants, controllers en inkopers. Niet zo gek dus dat zij op zoek gaan naar ondersteuning bij het vervullen van de vacatures.

JouwICTvacature breidt uit: Naast ICT nu ook Finance

Sinds een paar weken lopen er een aantal nieuwe collega’s rond bij ons op de werkvloer. Nou ontvangen we vaker nieuwe collega’s, maar bij JouwICTvacature hebben we nog nooit eerder collega’s verwelkomd die zich specifiek op Finance vacatures gaan richten.

Onze nieuwe collega’s hebben een Finance-achtergrond en vormen samen het JouwFinanceVacature-team. Ze gaan hard aan de slag om de meest geschikte kandidaten te koppelen aan de juiste werkgever.

De werkwijze van JouwFinanceVacature blijft zoals je die van JouwICTvacature gewend bent: duidelijk, transparant en zonder omweg—dat vinden we belangrijk. We zijn geen doorsnee werving- en selectiebureau; bij JouwFinanceVacature is er rechtstreeks contact tussen kandidaat en werkgever.

Welke Finance-specialisten vind ik op JouwFinanceVacature?

Finance-specialisten zijn er op verschillende functieniveaus en specialisaties. Bij ons op de website vind je dan ook een breed assortiment aan Finance-specialisten. Van startende tot senior Finance-specialisten, van mbo- tot wo-opgeleide specialisten. Voor vrijwel elke soort Finance-specialist kun je bij ons terecht. Twijfel je of wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste Finance-specialist? Neem dan contact op met ons Finance team en we kijken samen hoe we de vacatures het beste kunnen vervullen.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met JouwFinanceVacature?

Met JouwFinanceVacature en JouwICTvacature onderscheiden we ons van traditionele werving- en selectiebureaus door onze transparante aanpak; we hebben rechtstreeks contact met kandidaten en bedrijven, en zorgen vervolgens dat zij in contact komen met elkaar. We begeleiden beide partijen gedurende het hele selectieproces.

De consultants van JouwFinance en JouwICT hebben elk een eigen Finance of ICT-specialisme waar zij kandidaten voor werven. Keer op keer blijkt dit een succesvolle werkwijze om de juiste mensen te vinden voor de openstaande vacatures. Doordat iedereen een eigen specialisme heeft, is elke consultant expert in zijn of haar eigen vakgebied. Zo kunnen zij de juiste inschatting maken welke kandidaat het beste aansluit bij jouw vacature.

Waarom kiezen voor JouwFinanceVacature?

  • Jobboard met groot online bereik
  • Multidisciplinaire Talent Sourcing Teams
  • Volwaardige marketingafdeling
  • Transparant
  • Professionele begeleiding
  • Finance vacatures
  • Expert in niche disciplines

Wat kost het om een Finance vacature bij jullie te plaatsen?

Wanneer je een Finance vacature bij ons wilt plaatsen weet je precies waar je aan toe bent. Onze prijzen zijn gemiddeld 80% lager dan andere werving- en selectiebureaus. We hanteren vaste prijzen voor onze pakketten zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Om ervoor te zorgen dat er altijd een pakket is dat bij je past hebben we verschillende vacaturepakketten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘All-in pakket’ maar ook voor een ‘Standaard pakket’. Onze consultants helpen je graag om het juiste pakket voor je bedrijf te vinden.

Ben jij op zoek naar Finance-specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen hoe wij jou kunnen helpen.

Vond je dit artikel leuk? Geef Jacqueline Willems een applausje.

Laat zien wat je van dit artikel vond, dit geeft motivatie om meer van zulke artikelen als deze te schrijven.